• Nationaal Fonds Kinderhulp
 • Orange Babies
 • Diabetes Fonds
 • Stichting MetaKids
 • WereldOuders
 • World Animal Protection
 • Save the Children
 • Reumafonds
 • Epilepsiefonds
Partners van Sale4charity.nl

Woninginrichting en Huis

Populaire advertenties

 • complete keuken

  Vrij bieden
  70.00 € 70,-
  10% doneren aan Nierstichting Nederland

  Complete keuken Wegens een verbouwing gaat mijn keuken met prachtig hardstenen aanrechtblad weg per half september. Het liefst verkoop ik de keuken in een keer. Maar bieden op afzonderlijke apparatuu...

  Sneek 1 jr, 8 maanden en 26 dagen geleden
 • Gelderland 4800 (2,5 zits)

  Bieden vanaf vraagprijs
  350.00 € 350,-
  10% doneren aan Natuur & Milieu

  Te koop aangeboden: Gelderland 4800 B2,5. Ontwerp Henk Vos. Lengte 190 cm. Diepte 82 cm. Hoogte 70 cm. Vorig jaar opnieuw gestofeerd. Certificaat aanwezig. (Geen rokers) Conditie: in goede staat...

  Monnickendam 1 jr, 9 maanden en 21 dagen geleden
 • Grenen tafel en stoelen

  Vrij bieden
  25.00 € 25,-
  20% doneren aan CliniClowns

  Wegens verhuizing te koop: Grenen tafel van 90 cm bij 180 cm. 6 bijpassende beuken stoelen. Bijpassend grenen kastje....

  Voorhout 1 jr, 7 maanden en 18 dagen geleden
 • Leren fauteuil te koop

  Bieden vanaf vraagprijs
  350.00 € 350,-
  20% doneren aan Diabetes Fonds

  Leren fauteuil te koop! Fauteuil is in goede staat. Zeer minimale en oppervlakkige gebruikssporen. Afgewerkt met vast kussen en nagels rondom. Hoogte 78 cm, breedte 78 cm, zithoogte 43 cm en zit...

  Amsterdam 1 jr, 8 maanden en 24 dagen geleden
 • Oude kaaskast

  Vrij bieden
  0.00 Bieden
  10% doneren aan Reumafonds

  Een ouderwetse kaaskast waar ze vroeger de kaas in bewaarde Met echte glas en lood deuren Diepte 35cm Lengte 1.40 Hoogte 84...

  Groningen 1 jr, 8 maanden en 15 dagen geleden

Je woninginrichting in een moodboard

Verzamel zo veel mogelijk foto’s uit onder andere tijdschriften of vanuit internet en maak daarna een “moodboard” om te kijken en erachter te komen wat jouw eigen stijl is. Op die manier krijg je een overzicht van welke producten en kleuren bij je passen. Of je nu kiest voor de landelijke sfeer van de cottage stijl of het liever wat exotischer zoekt, hier vind je een overzicht van de meest gebruikte interieurstijlen met inspiratiefoto's en handige tips.

Wooninriching in verschillende stijlen

Een Japans interieur kenmerkt zich door de kunst van het weglaten. Het schenkt rust, sereniteit, ruimte en oog voor detail. De traditionele Japanse bouw- en interieurkunst zijn een bron van inspiratie voor architecten. Breng de rust in elk huis.Een Indisch interieur straalt onder andere heel veel sfeer uit. Rijkelijke kleuren, zwoele geuren en fijn snijwerk zijn enkele van de typische kenmerken die je overal terugziet in India.

Een Scandinavisch interieur is de laatste jaren bijzonder populair. Een Scandinavische wooninrichting is een combinatie van strakke lijnen, warme kleuren en natuurlijke materialen. Het geeft je woning pit en zorgt tegelijkertijd voor een sfeervol geheel.

Exotische uitstralingen en etnische elementen in je wooninrichting

Hoe geef je je moderne interieur een exotische uitstraling? Hoe kan je stijlvol etnische elementen integreren in je interieur?

De Metropolitaanse stijl is één van de uitbundigste interieurs/trends van de afgelopen paar jaren. Blingbling decoratie en flashy kleuren die schreeuwen om aandacht.

Feng Shui is een oude Chinese leer waarbij de woning ingericht wordt met als doel positieve energie op te wekken. Ook wanneer je niet gelooft in de kracht van Feng Shui kan je er heel wat van op steken. Leuk detail…Het werkt echt!

De landelijke stijl staat bekend om zijn rustgevende karakter en overdaad aan decoratie. Door te spelen met kleuren en meubels kan je cottage in heel wat stijlen mengen of verdelen. Zo is onder andere een moderne interpretatie perfect mogelijk.

Wil jij ook tot rust komen in jouw interieur dan is een minimalistische zen inrichting in jouw woning wat je nodig hebt. Voor een harmonieus geheel kan je gebruikmaken van de 7 kenmerken van deze Aziatische interieurstijl. Ervaar het zelf.