• Maag Lever Darm Stichting
 • Greenpeace
 • Fonds Gehandicaptensport
 • Diabetes Fonds
 • Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting
 • Nederlandse Brandwonden Stichting
 • Kidsrights
 • Reumafonds
 • Natuur & Milieu
Partners van Sale4charity.nl

Goede doelen

Partner goede doelen

Sale4charity.nl heeft een uniek samenwerkingsverband met 25 goede doelen die via de website op een nieuwe en laagdrempelige manier donaties kunnen ontvangen.

Sale4charity.nl biedt consumenten de mogelijkheid om een deel van de opbrengst van de verkoop af te dragen aan één van deze goede doelen. Ook is het mogelijk om ervoor te kiezen om een deel van de opbrengst over alle partner goede doelen te verdelen.

Overzicht partner goede doelen

Klik op een doel voor een uitgebreid overzicht

Goed doel aanmelden

Naast de partners van Sale4charity.nl kunnen ook andere goede doelen in Nederland zich aanmelden bij Sale4charity.nl en op een nieuwe manier donaties ontvangen uit de verkoop van tweedehands producten.

Consumenten bij Sale4charity.nl delen een percentage tussen de 1% en 100% van de verkoopopbrengst met een goed doel, club of vereniging. Bij deze nieuwe manier van doneren ontstaat een win-win situatie voor zowel de consument als de goede doelen, clubs en verenigingen.

Deze goede doelen hebben zich al aangemeld

Klik op een doel voor een uitgebreid overzicht

Goed doel aanmelden
 • Beat Batten

  Toegezegde donaties: € 256,25
  Waarvan gerealiseerd: € 265,00

  Stichting Beat Batten! Zet zich in voor kinderen die lijden aan de ziekte Batten, Batten is een slopende stofwisselingsziekte. Beat Batten zet zich in voor deze kinderen, door meer bekendheid voor Batten te genereren en fondsen te werven om de onderzoeken naar een behandeling en medicijn te bevorderen.

  Plaats een advertentie

 • CliniClowns

  Toegezegde donaties: € 1.437,51
  Waarvan gerealiseerd: € 82,00

  CliniClowns brengen sinds 1992 bezoeken aan kinderen in Nederlandse ziekenhuizen. Door echt contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns er voor dat zieke kinderen weer even kind kunnen zijn. En dat komt de behandeling ten goede. Want samen spelen, weer even kind zijn, kan angst verminderen, pijn verlichten en het geeft emoties de ruimte. Ruimte om te kunnen lachen, te ontspannen, om weer op jezelf te kunnen vertrouwen. CliniClowns. Geen kinderachtig effect.

  Plaats een advertentie

 • Diabetes Fonds

  Toegezegde donaties: € 1.031,30
  Waarvan gerealiseerd: € 232,00

  Het Diabetes Fonds werkt aan genezing van diabetes. En aan een gezond leven zonder dagelijkse zorgen over diabetes en complicaties. Dit doet het fonds via wetenschappelijk onderzoek en voorlichting, samen met iedereen die hen daarbij helpt.

  Plaats een advertentie

 • Epilepsiefonds

  Toegezegde donaties: € 1.037,95
  Waarvan gerealiseerd: € 286,40

  Epilepsie heeft een ingrijpende invloed op iemands leven. Het Epilepsiefonds draagt bij aan epilepsieonderzoek en werkt aan een betere zorg en een beter leven voor mensen met epilepsie.

  Plaats een advertentie

 • Fonds Gehandicaptensport

  Toegezegde donaties: € 179,08
  Waarvan gerealiseerd: € 67,60

  Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport.

  Plaats een advertentie

 • Fonds slachtofferhulp

  Toegezegde donaties: € 459,12
  Waarvan gerealiseerd: € 90,50

  Het Fonds Slachtofferhulp is een onafhankelijke maatschappelijke organisatie voor slachtoffers van misdrijven, ongevallen en rampen.

  Plaats een advertentie

 • Greenpeace

  Toegezegde donaties: € 274,18
  Waarvan gerealiseerd: € 25,00

  Greenpeace is een onafhankelijke, internationale organisatie die volledig steunt op donaties van mensen die samen met ons de wereld een stukje mooier willen maken.

  Plaats een advertentie

 • Kidsrights

  Toegezegde donaties: € 76,56
  Waarvan gerealiseerd: € 0,00

  KidsRights is een Nederlandse kinderrechtenorganisatie die opkomt voor de positie van zeer kwetsbare kinderen waar ook ter wereld en die hun rechten promoot en ondersteunt. Daarbij ziet KidsRights de kinderen zelf als changemaker.

  Plaats een advertentie

 • Maag Lever Darm Stichting

  Toegezegde donaties: € 257,25
  Waarvan gerealiseerd: € 5,00

  Maag Lever Darm Stichting initieert en faciliteert wetenschappelijk onderzoek naar spijsverteringsziekten en geeft voorlichting over tal van buikaandoeningen

  Plaats een advertentie

 • MakeAWish Nederland

  Toegezegde donaties: € 765,60
  Waarvan gerealiseerd: € 427,50

  Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Help mee en maak het verschil!

  Plaats een advertentie

 • Nationaal Fonds Kinderhulp

  Toegezegde donaties: € 240,80
  Waarvan gerealiseerd: € 36,24

  Nationaal Fonds Kinderhulp vindt dat alle kinderen recht hebben op een geluksmoment. Bijvoorbeeld je eerste spijkerbroek, met je ouders op vakantie naar de Veluwe of een nieuwe fiets om eindelijk met je klasgenootjes mee naar school te gaan. Helaas is dit niet voor alle kinderen zo vanzelfsprekend. 1 op de 8 kinderen groeit in ons land op in armoede, en dat vindt het fonds onacceptabel!

  Plaats een advertentie

 • Natuur & Milieu

  Toegezegde donaties: € 393,99
  Waarvan gerealiseerd: € 15,25

  Natuur & Mileu gelooft in een mooie, gezonde en duurzame wereld. Waarin mensen leven, werken en ondernemen zonder schade aan natuur en milieu. Waar duurzame keuzes aantrekkelijk zijn. Samen met mensen, bedrijven en overheden maken zij onze wereld beter met een stap vooruit.

  Plaats een advertentie

 • Nederlandse Brandwonden Stichting

  Toegezegde donaties: € 261,63
  Waarvan gerealiseerd: € 60,00

  De Nederlandse Brandwonden Stichting doet er alles aan om brandwonden te voorkomen en het leed ten gevolge van brandwonden tot een minimum te beperken.

  Plaats een advertentie

 • Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

  Toegezegde donaties: € 642,80
  Waarvan gerealiseerd: € 300,00

  De Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting zet zich in voor mensen met Cystic Fibrosis. Dit is een taaislijmziekte en is een ongeneeslijke, erfelijke aandoening. De stichting heeft als doel: Een langer en beter leven voor mensen met CF.

  Plaats een advertentie

 • Nierstichting Nederland

  Toegezegde donaties: € 1.978,20
  Waarvan gerealiseerd: € 1.300,00

  De Nierstichting stimuleert en inspireert mensen om samen met hen alles op alles te zetten voor een toekomst met zo min mogelijk nierziekten en een betere toekomst voor nierpatiënten. Dat doen zij niet alleen, maar samen: met patiënten, vrijwilligers, donateurs, onderzoekers, professionals, ambassadeurs, bedrijven en vele anderen die het leven liefhebben. Vanuit de overtuiging dat het altijd beter kan. Leven gaat voor, in alles wat we doen.

  Plaats een advertentie

 • Orange Babies

  Toegezegde donaties: € 396,68
  Waarvan gerealiseerd: € 7,15

  Orange Babies helpt zwangere vrouwen met hiv en baby’s in Afrika. Zij worden namelijk het hardste getroffen door de aidsepidemie, maar ontvangen de minste hulp. Orange Babies heeft ten doel; voorkomen dat een zwangere vrouw het hiv-virus doorgeeft aan haar baby en helpen van mensen die (indirect) slachtoffer zijn van hiv en aids Orange Babies ondersteunt meerdere projecten in Zuid-Afrika, Namibië en Zambia.

  Plaats een advertentie

 • Reumafonds

  Toegezegde donaties: € 973,19
  Waarvan gerealiseerd: € 50,33

  Het Reumafonds is er voor bijna 2 miljoen mensen met een vorm van reuma. Zij ondersteunen hen onder meer door het geven van voorlichting en het financieren van wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethodes en genezing. Ook komen zij op voor hun belangen bij politiek en zorg.

  Plaats een advertentie

 • Save the Children

  Toegezegde donaties: € 199,54
  Waarvan gerealiseerd: € 1,00

  Save the Children vindt dat elk kind een kans verdient, waar het ook geboren wordt. En niet alleen de kans om in leven te blijven, maar ook een kans om je toekomst zelf in te richten en je dromen te realiseren. Save the Children redt wereldwijd de levens, de dromen en de toekomst van kinderen met medische zorg, onderwijs en betere leefomstandigheden.

  Plaats een advertentie

 • Stichting ALS

  Toegezegde donaties: € 1.281,93
  Waarvan gerealiseerd: € 637,90

  Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS) is één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. Nederland telt op dit moment ongeveer 1500 patiënten. Gemiddeld overlijden er elk jaar 500 patiënten en komen er 500 bij. Er is maar 1 manier om ALS de wereld uit te helpen: wetenschappelijk onderzoek, naar een oorzaak en een behandeling. Stichting ALS Nederland zamelt hiervoor geld in.

  Plaats een advertentie

 • Stichting MetaKids

  Toegezegde donaties: € 859,35
  Waarvan gerealiseerd: € 6.202,45

  Om de dag overlijdt er in Nederland een kind met een metabole ziekte (ook wel stofwisselingsziekte genoemd). Maar er is hoop. Want als er voldoende geld voor onderzoek is, geloven artsen dat in 2045 alle metabole ziekten behandelbaar zijn. Bij kinderen die geboren worden met een metabole ziekte, gaat er iets mis in hun chemische ‘fabriek’. Metabole ziekten zijn slopers, letterlijk. Ze maken het lichaam kapot. Veel voorkomende gevolgen zijn verstandelijke en/of lichamelijke achteruitgang, dementie, hartfalen, doofheid, blindheid en jong overlijden. Stichting Metakids financiert onderzoek om metabole ziekten behandelbaar te maken.

  Plaats een advertentie

 • VIER VOETERS

  Toegezegde donaties: € 562,85
  Waarvan gerealiseerd: € 13,09

  Stichting VIER VOETERS wil dat mensen dieren met respect, empathie en begrip benaderen. Vandaar hun motto: meer humaniteit tegenover dieren.

  Plaats een advertentie

 • WereldOuders

  Toegezegde donaties: € 416,55
  Waarvan gerealiseerd: € 66,80

  WereldOuders geeft structurele hulp aan thuisloze kinderen in negen landen in Latijns-Amerika. Ze worden opgenomen in familiehuizen waar ze liefde, aandacht, verzorging, scholing en een vakopleiding krijgen. Zo hebben zij een goede kans op een toekomst waarmee ze zichzelf en hun omgeving versterken.

  Plaats een advertentie

 • World Animal Protection

  Toegezegde donaties: € 747,29
  Waarvan gerealiseerd: € 89,20

  World Animal Protection beschermt dieren, wereldwijd. Wilde dieren, dieren in gemeenschappen, dieren in de veehouderij en dieren in rampsituaties. Ze leveren directe (nood)hulp, geven voorlichting en lobbyen voor betere wetten en regels. Ze werken aan een wereld waarin wreedheid tegen dieren niet meer bestaat!

  Plaats een advertentie